Spolehněte se, že na klinice Laser Esthetic nepoužíváme prsní implantáty PIP. Pokud máte pochybnosti o stavu vašich implantátů, objednejte se k nám na kontrolní sonografické vyšetření prsou. Termín můžete zvolit již v dalších 14 dnech.

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. LaserEsthetic s. r. o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá LaserEsthetic s. r. o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


O nás

Od roku 2001 poskytuje Klinika Laser Esthetic v oborech plastická chirurgie, estetická dermatologie laserová dermatologie a cévní chirurgie nadstandardní lékařské služby, které vám nabídnou možnost kvalitního vylepšení svého zdraví a vzhledu. 


Klinika laserové, estetické
dermatologie a plastické chirurgie

Vždy jsem obdivovala lidi, kteří chtěli změnit svět k lepšímu, teď už vím,kde k lepšímu změní Vás!


Proč využít našich služeb

  • Vysoká profesionalita
  • Špičková odborná úroveň našich lékařů
  • Nejnovější technologie
  • Nadstandardní léčebné metody 

O nás

Od roku 2001 poskytuje Klinika Laser Esthetic v oborech plastická chirurgie, estetická dermatologie laserová dermatologie a cévní chirurgie nadstandardní lékařské služby, které vám nabídnou možnost kvalitního vylepšení svého zdraví a vzhledu. 

© 2019, LaserEsthetic s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing